Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

MOTORSPORT

Un nou titlu obținut de Mani Gyenes

Emanuel Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, se pregătește moral pentru o nouă ediție a Raliului Dakar. Înainte de plecarea în Arabia Saudită, programată după Crăciun, sătmăreanul a participat la o gală specială.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mani Gyenes a primit titlul de “Sportivul Anului” pentru anul 2023, în categoria Rally Raid, în cadrul Galei Federației Române de Motociclism, desfășurată în 9 decembrie.

Premiul decernat în cadrul evenimentului, desfășurat în Poiana Brașov, a reprezentat o nouă recunoaștere a performanțelor lui Mani și a rolului său de promovare a acestui sport foarte dificil. Ca o continuare a titlurilor primite pentru anii 2021 și 2022, și cel de anul acesta se datorează, în principal, rezultatelor obținute în Raliul Dakar.

Am fost desemnat Sportivul Anului în Rally Raid datorită rezultatelor obținute în acest sezon, dar cel mai important a fost rezultatul din Dakar 2023. Deși au trecut 11 luni de atunci, iar mulți dintre cei care nu sunt pasionați de acest sport, au și uitat de ceea ce am reușit acolo, lumea fiind concentrată pe Dakar-ul care urmează, FRM ține cont de toate competițiile și rezultatele obținute de la începutul anului,” a declarat Emanuel Gyenes.

 

În continuare, pe Mani Gyenes îl despart aproximativ trei săptămâni de startul următoarei sale aventuri în cel mai dificil rally raid din lume, Dakar Rally. Pregătirile sunt deja pe ultima sută de metri, motocicleta fiind deja trimisă către Arabia Saudită. Dakar 2024 se desfășoară între 5 și 19 ianuarie 2024.

 

CITEȘTE ȘI: Arabia Saudită şi Rusia reduc producția de petrol până la finalul anului

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns