Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL

S-a încheiat telenovela! Drăgușin la Tottenham

Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist de transferuri, a confirmat că Radu Drăgușin a semnat contractul cu Tottenham, marcând un moment istoric pentru fotbalul românesc.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Genoa, clubul italian care l-a avut sub contract pe Drăgușin, va primi o sumă considerabilă de 30 de milioane de euro, iar în plus, Tottenham va împrumuta jucătorul Spence.

 

Cu această mutare, Radu Drăgușin devine cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc, depășind transferul lui Adrian Mutu de la Parma la Chelsea în 2004, în valoare de 19 milioane de euro. Transferul său la Tottenham nu este doar o realizare personală, ci și o recunoaștere a talentului și potențialului său pe scena fotbalistică europeană.

Tottenham a avut în trecut legături cu fotbaliști români notabili, printre aceștia numărându-se Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Vlad Chiricheș. Acum, Drăgușin se alătură acestui prestigios grup și își va aduce contribuția la cucerirea obiectivelor echipei londoneze. Cu această achiziție, Tottenham evidențiază din nou deschiderea sa către talentele internaționale și intenția de a-și consolida prezența în competițiile de top.

 

CITEȘTE ȘI: USR cere guvernului PSD- PNL să nu ia din banii românilor bolnavi

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns