Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL INTERNAȚIONAL

Kylian Mbappe, alegere pentru viitorul carierei sale

După ce a oscilat între o ofertă venită din Arabia Saudită și una de la Real Madrid, celebrul fotbalist francez Kylian Mbappe, a ales să-şi continue cariera la echipa din capitala Spaniei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mbappe ar urma să semneze un contract cu o durată de 5 ani, până la 30 iunie 2029. Contractul prevede că Mpabbe va încasa o primă de instalare de 125 de milioane de euro la sosirea la Madrid. Cât privește salariul anual, nu s-a ajuns la un acord.

 

Mbappe solicită 70 de milioane de euro pe sezon, în timp ce madrilenii spun că pot să-i ofere francezului suma de 35 de milioane de euro brut pe sezon. Probabil că la final se va ajunge la un compromis și fiecare din cele două părți urmând să mai scadă, sau să mai adauge ceva la suma inițială. Dar, dacă s-ar semna un contract în condițiile dorite de fotbalist, acesta ar urma să câștige în cei 5 ani de contract peste mult de 400 de milioane de euro.

 

De precizat faptul că Real Madrid a mai negociat cu Mpappe şi în urmă cu doi ani, dar, după ce s-a ajuns la un acord verbal, francezul s-a răzgîndit și a decis să continue cu echia de pe Parc des Princes.

 

Didi Prodan nu a fost uitat! Un sector al Arenei Naționale va purta numele fotbalistului sătmărean

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns