Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CARAVANA "Fii meseriaș!"

În școlile tehnologice din județ se desfășoară Caravana „Fii meseriaș!”

În școlile tehnologice din  județ se desfășoară Caravana  „Fii meseriaș!”
Potrivit buletinului informativ, remis de inspectoarea dr. Năstaca Scopeț, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, la nivelul județului nostru a demarat Caravana “Fii meseriaș!”.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

”Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, unitățile de învățământ cu filieră tehnologică ce au în școlarizare învățământ profesional de stat și învățământ dual alături de operatorii economici și organizații non-profit desfășoară, în perioada 18.03-08.06.2024 Caravana „Fii meseriaș!”.

 

 

Caravana își propune informarea elevilor de clasa a VIII-a din județul Satu Mare și a părinților acestora cu privire la posibilitățile de formare în învățământul profesional de stat și dual. Caravana „Fii meseriaș!” a debutat așadar pe data de 18 martie, începând cu ora 15.30. Primele activități din cadrul Caravanei se organizează în „Săptămâna meseriilor” în perioada 18-22 martie, zilnic între orele 16.00-19.00, în Sala de sport a Liceului Tehnologic „Unio-Traian Vuia”, pe ateliere de lucru specifice meseriilor oferite în formare de către unitățile de învățământ din filiera tehnologică. La finalul fiecărei zile activitatea se va încheia cu o tombolă „meseriașă” sponsorizată de partenerii evenimentului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

INCIDENTE ÎN HRIP

Elev bruscat la o şcoală

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a remis redacţiei ziarului nostru un Buletin informative privind incidentul de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” Hrip. Redăm integral textul comunicatului.