Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PROTEST REGISTRUL COMERȚULUI

Angajații de la Registrul Comerțului Satu Mare continuă protestele

Angajații de la Registrul Comerțului Satu Mare continuă protestele
Angajații Registrului Comerțului din municipiul Satu Mare au continuat protestul din fața instituției situată în Micro 17.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La fel ca în ziua de marți, și miercuri angajații au stat aproximativ două ore pe treptele clădirii. Între timp au mai și cântat “Ăia hoți, ăștia hoți, mama lor la toți”, un cântec de Victor Socaciu intitulat “Mama lor la toți”.

Protestele vor continua câteva zile iar în luna august este preconizată declanșarea grevei generale. Sindicaliștii din Oficiul Național al Regsitrului Comerțului cer modificarea și actualizarea grilei de salarizare a personalului ONRC în conformitate cu principiile sistemului de salarizare enunțate de art. 6 din Legea 153/2017, întrucât personalul ONRC beneficiază de o salarizare inferioară în cadrul aceleiași familii ocupaționale, nebeneficiind de sporul de risc și suprasolicitare neuropsihică, fapt solicitat în repetate rânduri Ministerului Justiției, fără niciun rezultat.

 

SAONRC a declanşat săptămâna trecută proteste contra inechităţilor salariale şi a discriminării salariaţilor din ONRC faţă de celelalte categorii de angajaţi din familia ocupaţională justiţie, tratament disproporţionat în raport cu importanţa activităţilor derulate de instituție.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns