Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bikers For Humanity Rock Fest 2024: Un festival de muzică cu o cauză nobilă

Bikers For Humanity Rock Fest 2024: Un festival de muzică cu o cauză nobilă
Ediția a treia a festivalului Bikers For Humanity Rock Fest va avea loc între 28-30 iunie 2024 la Brezoi, reunind 19 trupe de rock pentru a susține construcția unui centru cultural destinat copiilor, cu bilete la preț redus disponibile pentru primele 500 de abonamente.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

A treia ediție a celui mai mare festival caritabil de rock autohton, Bikers For Humanity Rock Fest, se pregătește să revină în forță la Brezoi între 28-30 iunie 2024. Cu un line-up impresionant și un discount special pentru primele 500 de abonamente, evenimentul promite nu doar distracție și muzică de calitate, dar și continuarea unor eforturi caritabile remarcabile.

 

 

În 2023, organizatorii au finalizat construcția unei cabane cu observator astronomic în Nucșoara, un proiect care a câștigat primul loc la Gala Societății Civile, secțiunea Servicii de Asistență Socială. Inspirat de acest succes, anul viitor, festivalul își propune să ridice Centrul Cultural Bikers For Humanity Brezoi, un spațiu dedicat copiilor din zonă pentru a explora diverse activități culturale și artistice.

 

 

 

 

 

Voluntarii, în colaborare cu organizațiile Constelații Rock și Aby Stage, vor demara construcția acestui centru cultural pe un teren oferit de Primăria Brezoi. Centrul va oferi posibilitatea copiilor să învețe să cânte la instrumente, să picteze, să danseze și să se inițieze în diverse forme de artă. Viziunea organizatorilor este aceea de a vedea în viitor copiii locali urcând pe scena festivalului, deschizând pentru legende ale rock-ului românesc.

 

 

Ediția din 2024 va aduna 19 trupe de rock, atât consacrate cât și emergente, printre care Trooper, Cargo, Altar, Phoenix, Compact, Bucovina, dar și trupe la prima lor participare la festival, precum byron, Luna Amară și Bosquito. Scopul este nu doar de a oferi divertisment, ci și de a susține și promova noile talente muzicale.

 

 

Bikers For Humanity Rock Fest 2024: Un festival de muzică cu o cauză nobilă
Bikers For Humanity Rock Fest 2024: Un festival de muzică cu o cauză nobilă

 

 

Biletele sunt deja disponibile pe platforma iaBilet.ro la prețul promoțional de 297 lei pentru primele 500 de abonamente. Toate încasările din bilete și vânzările de merchandise vor fi direcționate către construcția noului centru cultural. Copiii sub 13 ani și persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit.

 

 

Prin inițiativele sale, Bikers For Humanity demonstrează că pasiunea pentru muzică și motociclete poate genera schimbări pozitive semnificative în comunitate. Mai mult decât un festival, Bikers For Humanity Rock Fest este o manifestare a solidarității și a spiritului comunitar.

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns