Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Racii sunt înconjurați de voie bună

Leilor i se oferă șansa la un nou început
Ne aflăm în zodia Taur.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Reținerile, suspiciunile pe care le-ai putut observa în atitudinea unora, te-au cam pus pe gânduri. Ține cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă care te avertizează că sensul în care vrei să pornești nu duce acolo unde speri, dar cu mici modificări se poate rezolva.

 

TAUR. A sosit momentul unor discuții față în față cu pertenerul de suflet, să mai clarificați unele aspecte ale relației voastre, care șchiopăteau puțin în ultima vreme. Destul de rar aveți timp să puteți sta la o discuție, deci profitați de această ocazie și clarificați neajunsurile.

 

GEMENI. Ceva în adâncul sufletului te îndeamnă să te liniștești și să crezi cu tărie că momentul care acum acum îți provoacă mari emoții, va avea un deznodământ cât se poate de favorabil pentru tine. Însă, fiind o fire sensibilă, e firesc să tremuri puțin când nu știi ce urmează.

 

RAC. Atmosfera din căminul tău este foarte animată, datorită unor tineri din familie, care vă eliberează puțin de grijile cotidiene. E multă veselie în jurul lor, toată lumea râde, glumește și este binedispusă, reușind să descrețească până și frunțile celor plini de îngrijorare.

 

LEU. Ziua de astăzi este una specială sufletului tău, când toată lumea cu care te întâlnești te felicită, sau îți adresează doar cuvinte frumoase. Nu este vorba de vreo realizare ieșită din comun, pur și simplu ți-ai făcut munca foarte bine dar oricum, amabilitatea lor te bucură.

 

FECIOARĂ. Nici nu mai știi dacă e dimineață sau seară, pentru că nu-ți vezi capul de treburi. Ai o serie întreagă de mărunțișuri de rezolvat, nu este vorba de vreun proiect de mare anvergură, dar asta nu va diminua niciun pic satisfacția pe care ți-o va oferi treaba dusă la bun sfârșit.

 

BALANȚĂ. Nu ești mulțumit de rezultatele muncii tale, nu pentru că tu nu ai fi făcut tot ce ți-a stat în putință, ci pentru că posibilitățile sunt prea limitate și în acest sens nu ai ce face. Tot ce ai început să faci trece pe plan secund, căci toată lumea are alte priorități, chiar și tu.

 

SCORPION. Faci posibile scenarii, analizezi decursul unor evenimente viitoare care ar putea marca ceea de a doua jumătate a anului. Pe de o parte, abia aștepți să vină momentul respectiv, pe de altă parte ai și o oarecare reținere, pentru că nu știi sigur cum îi vei face față.

 

SĂGETĂTOR. Ești hotărât să demarezi acum o nouă acțiune interesantă, cu perspective reale de a putea fi dusă la scopul propus. Imboldul vine de la colegii tăi, care spun că momentul e potrivit pentru a-i da startul, iar dacă veți lucra împreună, succesul este asigurat pentru toți.

 

CAPRICORN. De câteva zile nu te gândești la altceva decât la vacanță, la concediu și abia aștepți, ca planurile pe care ți le faci să devină realitate. Cauți destinația cea mai potrivită, îți rezevi cazare, sau biletul de odihnă care îți oferă tot ce-ți dorești pentru o relaxare perfectă.

 

VĂRSĂTOR. Ai avut suficient timp la dispoziție pentru a putea soluționa o problemă, pe care tu, personal, o considerai destul de importantă, dar nu ai făcut-o. Poate, ți-ai dat seama singur că este o investiție de energie prea mare față de beneficiul pe cere ți-ar putea oferi.

 

PEȘTI. Se arată o zi plină de reușite profesionale, deci ai motive reale de satisfacție când șeful tău sau profesorii te laudă. Lași o impresie bună, a unui persoane care își asumă răspunderea asupra faptelor sale, astfel, la un moment dat te trezești că toți vor să lucreze cu tine.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 02.04 Ne aflăm în zodia BERBEC