Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

JUDO

Argint și bronz pentru Paula Paștiu și Adina Micaș la CN de judo

Argint și bronz  pentru  Paula Paștiu  și Adina Micaș la CN de judo
Două sportive de la CSM Olimpia Satu Mare, membre a secției de judo, antrenate de Marian Halas, au participat la sfârșit de săptămână la finala Campionatului Național U23,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…competiție care s-a desfășurat la Complexul Olimpic din Izvorani. Bilanțul sportivilor de la CSM Olimpia este unul foarte bun, o medalie de argint și una de bronz.

 

 

Cea mai bună performanță a sportivilor de la CSM Olimpia a fost realizată de Paula Paștiu care a devenit vicecampioană națională la categoria +78 kilograme.

 

A doua medalie, una de bronz,  a fost cucerită de Adina Micaș, la categoria 78 kilograme în timp ce George Ilie s-a clasat pe locul 7 la categoria 90 kilograme.

 

Pentru elevii antrenorului Halas urmează competiția Cupa Napoca, ce se va desfășura în localitatea Chinteni, județul Cluj.
Pe de altă parte, cei mai tineri judoka de la CSM Olimpia Satu Mare au participat la două competiții internaționale în zilele trecute, ambele în Ungaria.

 

Astfel, sportivii antrenați de Mihaly Terely au concurat la Domaszék în Ungaria.
La categoria U13, Tóth Zalán (42 kg) s-a clasat pe locul 1 iar Thiruvadi Alesszia (38 kg) a terminat concursul pe locul 2.  A urmat apoi un concurs la Rimavská Sobot (Slovacia), competiție internațională cu 854 sportivi, proveniți de la cluburi din12 țări.

 

 

La categoria U13, 36 kilograme Thiruvadi Alesszia s-a clasat pe locul 1, iar Maya Dihenes pe locul 3. Ambele sportive se pregătesc pentru Campionatul Balcanic U15, U13, competiții care se vor desfășura separat în Bosnia-Hercegovina, respective  Cluj-Napoca.  La categoria U13, 42 kg Tóth Zalán s-a clasat pe locul 7.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns