Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PRECIZARE

Primarul Mihai Ghetina aduce precizări legate de contractul dintre Adina Cozma și Composesoratul Doba

Miercuri, 22 mai, în cadrul unei conferințe de presă, Mircea Govor - președintele PSD Satu Mare, a adus atenției un contract semnat între composesoratul Doba și Adina Cozma, soția deputatului Adrian Cozma - președintele PNL Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Referitor la acest aspect, Mihai Ghetina – primarul comunei Doba, dorește să aducă lămuriri, printr-un text pe care îl publicăm mai jos.

 

“Recent, domnul Mircea Govor a prezentat în mod eronat informații despre mine și familia mea. Vreau să clarific aceste aspecte și să aduc în atenție adevărul, bazat pe documente și fapte verificabile, prezentate mai jos.
Domnul Govor a afirmat că am oferit terenuri doamnei Cozma Adina în mod preferențial, cu scopul de a o promova pe fiica mea, Ștefania Ghetina. Aceste acuzații sunt complet false și nefondate.

 

Doamna Adina Cozma a arendat un teren în suprafață de 20,30 hectare de la Composesorat Doba 2000, o asociație independentă fără vreo legătură cu Primăria Doba, asociație cu statut privat, care e gospodarită/administrată de un comitet (președinte Z.L.) nu de Primăria Doba sau Mihai Ghetina.
Composesoratul Doba 2000 administrează în comun bunuri aflate în patrimoniul a peste o sută de familii și deține în proprietate 22,19 ha pădure și 229,04 ha pășune, bunuri aflate pe raza unității administrativ teritoriale Doba.

 

Contractul de arendă a fost încheiat pe 15 iunie 2020, pe o durată de 7 ani, dată la care președintele PNL Satu Mare era Adrian Albu, nu Adrian Cozma.
Faptul că familia Cozma are teren arendat în localitatea Doba este o coincidență și nu are nicio legătură cu parcursul politic al doamnei Ștefania Ghetina, care este membru PNL de la 18 ani și care s-a implicat activ în diverse activități politice încă dinainte de a deveni majoră.
Domnul Govor încearcă să creeze o legătură cauzală între evenimente care au în comun doar adresa din buletin a doamnei dr. Ștefania Ghetina și locația unui teren arendat acum patru ani de familia Cozma de la o entitate independentă de administrația publică locală a comunei Doba, cu scopul de a fi în centrul atentiei, și de a discredita.

 

Dacă ar fi avut vreo legătură, atunci fiica mea, Ștefania Ghetina, ar fi fost promovată la alegerile din septembrie 2020.
Consider că este esențial ca informațiile difuzate în spațiul public să fie corecte, reale și oneste. Invit pe toți cei interesați să verifice și să se asigure că informațiile pe care le distribuie sunt conforme cu realitatea.
Prezentăm în facsimil contractul de arendă dintre doamna Cozma și Asociația Composesorat Doba 2000, încheiat pe perioada 15 iunie 2020 – 15 iunie 2026, pe o sumă de 700 lei / an / hectar.”

 

 

Primarul Mihai Ghetina aduce precizări legate de contractul dintre Adina Cozma și Composesoratul Doba

Primarul Mihai Ghetina aduce precizări legate de contractul dintre Adina Cozma și Composesoratul Doba
 

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Patru primari veterani nu mai candidează pentru un nou mandat

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns