Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

POVESTEA CELUI MAI GHINIONIST SPORTIV DE LA JOCURILE OLIMPICE

Internat în stare gravă și-a pierdut verigheta la deschidere

Internat în stare gravă și-a pierdut verigheta la deschidere
Tamberi urmează să intre în competiție pe 7 august, când vor avea loc calificările la săritura în înălțime. Finala este prevăzută pentru trei zile mai târziu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Gianmarco Tamberi, campion olimpic și mondial la săritura în înălțime, în spital înainte de Jocurile Olimpice

 

Campionul olimpic și mondial en titre la săritura în înălțime, Gianmarco Tamberi, a fost internat la spital chiar înainte de a pleca spre Paris pentru Jocurile Olimpice. Sportivul italian a fost spitalizat din cauza unei posibile pietre la rinichi, ceea ce l-a forțat să-și amâne plecarea.

 

În ciuda recomandărilor medicilor de a mai aștepta, Tamberi intenționează să se externeze și să plece la Paris pentru a participa la competiție. La festivitatea de deschidere, unde a fost portdrapel pentru Italia, Tamberi și-a pierdut verigheta în timp ce flutura steagul, relatează Il Messaggero, citat de Mediafax.

 

 

„Incredibil… Nu poate fi adevărat. Ieri, la două ore după ce am scris pe social media, am simțit o durere înțepătoare. Urgențe, tomografie computerizată, ecografie, analize de sânge… Probabil piatră la rinichi. Și acum, cu trei zile înainte de cursa pentru care am sacrificat totul, mă aflu întins în pat, neputincios, cu 38,8 de febră”, a scris Tamberi pe Instagram.

 

 

Tamberi nu renunță la visul său olimpic

 

Cu toate acestea, Gianmarco Tamberi nu intenționează să renunțe și va merge în continuare în Franța: „Trebuia să plec astăzi la Paris și să-mi încep călătoria spre acest mare vis, dar am fost sfătuit să amân zborul până mâine, în speranța că, cu puțină odihnă, acest coșmar va lua sfârșit”.

 

 

Își pierde verigheta în timpul festivității de deschidere

 

În timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, Tamberi și-a pierdut verigheta în timp ce flutura drapelul național. Campion olimpic și mondial en titre la săritura în înălțime, Tamberi urmează să intre în competiție pe 7 august, când vor avea loc calificările la săritura în înălțime. Finala este prevăzută pentru trei zile mai târziu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns