Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

NEGOCIERI MASIVE LA MINISTERUL FINANȚELOR

Marcel Boloș se întâlnește cu reprezentanții companiilor

Marcel Boloș se întâlnește cu reprezentanții companiilor
Termenul limită pentru implementarea acestor măsuri este luna septembrie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

Marcel Boloș se întâlnește astăzi cu reprezentanții mediului de afaceri într-o ședință la Ministerul Finanțelor, cu doar câteva zile înainte de termenul limită pentru prezentarea noilor măsuri fiscale. Aceste măsuri au generat deja controverse, fiind contestate de economiști.

 

 

Printre măsurile discutate se numără implementarea CNP-ului fiscal, care ar urma să diferențieze contribuabilii, precum și restricțiile impuse asupra vânzării de proprietăți, cum ar fi casele, mașinile sau terenurile, pentru cei care au datorii la stat – măsuri criticate atât de economiști, cât și de liberali.

 

 

De asemenea, se va discuta și despre plafonarea plăților în numerar pentru cei cu popriri pe conturi din cauza datoriilor la stat, o altă măsură controversată prezentată până acum.

 

 

Măsurile vor fi prezentate și în Coaliție

 

 

Aceste scenarii vor fi dezbătute la ora 12:00, într-o întâlnire între ministrul Finanțelor și reprezentanții mediului de afaceri, conform Realitatea Plus.

 

 

Deși au existat unele controverse pe aceste subiecte, surse din Ministerul Finanțelor afirmă că până acum companiile au fost de acord și chiar au susținut aceste măsuri. Acestea urmează să fie prezentate și în Coaliție.

 

 

Termenul limită pentru implementarea acestor măsuri este luna septembrie. Până atunci, statul speră să adune fonduri prin reducerea cheltuielilor cu bunurile și serviciile din instituțiile centrale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns