Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

RO-ALERT

Sunete diferențiate și extinderea sistemului RO-Alert pe TV și e-mail

Sunete Diferențiate și Extinderea Sistemului pe TV și E-mail
Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a subliniat importanța noilor sunete, care vor fi folosite doar pentru situații foarte grave
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

Noi Alerte RO-Alert cu Sunete Diferențiate și Extinderea Sistemului pe TV și E-mail

 

 

 

Alertele RO-Alert vor fi extinse, urmând să fie transmise nu doar prin SMS, ci și pe televizoare și e-mail. Acestea vor fi însoțite de sunete noi, diferite în funcție de gravitatea situației. Primele modificări sunt așteptate până la sfârșitul anului.

 

 

În caz de urgență extremă, alertele vor întrerupe transmisiunile TV, afișând informațiile pe întregul ecran, iar în alte situații, mesajele vor apărea într-o fereastră sau la baza ecranului. Sistemul de alertă va include și o variantă pentru persoanele cu deficiențe de auz, care va utiliza semnale luminoase în locul sunetelor.

 

 

 

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a subliniat importanța noilor sunete, care vor fi folosite doar pentru situații foarte grave, asigurând astfel o comunicare mai eficientă și sigură cu populația. Extinderea completă a sistemului de alertare este planificată pentru următorii doi ani.

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns