Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PROGNOZA METEO PE 14 ZILE

Se va răcori treptat în Satu Mare

Se va răcori treptat în Satu Mare
Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 25 de grade
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

După peste două săptămâni de zile consecutive cu valori termice la limita sau peste limita caniculei, vremea se va răcori.

 

 

 

Procesul de răcire va intra în vigoare de la mijlocul acestei săptămâni, însă nu va fi vorba despre o schimbare bruscă a regimului termic, ci mai degrabă de unul treptat în care valorile vor ajunge la normalul calendaristic.

 

 

 

Vremea va fi călduroasă în primele zile ale intervalului, când media maximelor va fi de 32…33 de grade. În perioada 5 – 10 septembrie, vremea se va răci treptat, astfel că media maximelor va fi de 28…30 de grade, conform estimărilor pentru regiunea Maramureș (județele Satu Mare și Maramureș).

 

 

 

Ulterior zilei de 10 septembrie, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că, până la sfârșitul intervalului de prognoză, media maximelor se va situa în jurul a 25 de grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, cu ușoare variații de la o noapte la alta, media minimelor va fi de 14…15 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în intervalul 12 – 15 septembrie, se mai arată în prognoza de specialitate.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns