Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmăreni, sunteți așteptați la Zilele Porților Deschise la Teatrul de Nord! Eveniment organizat de Trupa “Mihai Raicu”

Sătmăreni, sunteți așteptați la Zilele Porților Deschise la Teatrul de Nord! Eveniment organizat de Trupa “Mihai Raicu”
În weekend-ul 14-15 septembrie, Teatrul de Nord din Satu Mare își deschide porțile pentru toți cei care doresc să descopere magia din spatele scenei. Evenimentul, organizat de Trupa "Mihai Raicu", promite să fie o adevărată sărbătoare a artei teatrale, dedicată tuturor categoriilor de vârstă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În weekend-ul 14-15 septembrie, Teatrul de Nord din Satu Mare își deschide porțile pentru toți cei care doresc să descopere magia din spatele scenei. Evenimentul, organizat de Trupa “Mihai Raicu”, promite să fie o adevărată sărbătoare a artei teatrale, dedicată tuturor categoriilor de vârstă.

 

 

În cele două zile, vizitatorii vor avea ocazia să exploreze în detaliu clădirea teatrului, una dintre cele mai emblematice instituții culturale ale orașului. De la foaierul elegant până la culisele unde prind viață cele mai îndrăgite spectacole, sătmărenii vor putea să vadă ce se întâmplă în spatele cortinei și să descopere secretele unei producții de teatru.

 

 

 

Întâlnire cu personajele și ateliere interactive

Pe lângă tururile ghidate ale teatrului, Trupa “Mihai Raicu” a pregătit întâlniri speciale cu actorii, care vor aduce la viață personajele din spectacolele îndrăgite de public. Copiii și adulții vor avea ocazia să interacționeze cu aceștia, să afle mai multe despre munca din spatele interpretărilor scenice și poate chiar să-și încerce talentul actoricesc!

Pentru cei care vor să fie mai mult decât spectatori, vor fi organizate și ateliere de teatru, unde participanții vor putea să învețe tehnici de improvizație, dicție sau să se familiarizeze cu procesul de creare a decorurilor și costumelor.

 

 

 

Spectacole și momente artistice

Zilele Porților Deschise nu vor fi complete fără momente artistice de excepție. Teatrul de Nord va oferi o serie de spectacole și scenete scurte care vor transforma weekend-ul într-o experiență culturală memorabilă. Fiecare reprezentație va aduce în fața publicului bucuria și emoția teatrului, promițând momente care să impresioneze și să inspire.

 

 

 

Acces gratuit pentru toți!

Organizatorii au anunțat că accesul la evenimentele din cadrul Zilelor Porților Deschise va fi gratuit pentru toată lumea, o inițiativă menită să atragă cât mai mulți sătmăreni în lumea fascinantă a teatrului. Fie că sunteți fani ai teatrului sau curioși care vor să descopere ce înseamnă această artă, sunteți invitați să participați și să vă bucurați de această sărbătoare culturală.

 

 

Nu ratați ocazia de a petrece un weekend de neuitat la Teatrul de Nord din Satu Mare, unde magia scenei va prinde viață chiar sub ochii voștri!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns