Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

IMPORTANT PENTRU ELEVI

Abonamentele la transport, obținute de la secretariatele unităților școlare, de către toți elevii careieni

Abonamentele la transport, obținute de la secretariatele unităților școlare, de către toți elevii careieni
Concret, elevii pot preda actele necesare la secretariatele școlilor, de unde a doua zi își vor putea ridica abonamentele
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Abonamentele de transport pentru elevii din Carei se pot obține și prin intermediul secretariatelor unităților școlare de la nivelul orașului

 

 

 

Anunț important pentru elevii din orașul Carei. Aceștia au posibilitatea de a obține abonamente gratuite la transport în comun, spun autoritățile.

 

 

 

Într-o informare a SC Carei Trans Bus SRL, este comunicat faptul că elevii din Carei pot obține această facilitate în unitățile de învățământ pe care le frecventează.

 

 

Concret, elevii pot preda actele necesare la secretariatele școlilor, de unde a doua zi își vor putea ridica abonamentele. Abonamentele sunt gratuite pentru elevii care frecventează unitățile școlare de pe teritoriul municipiului Carei.

 

 

 

Actele necesare sunt copie după cartea de identitate; copie după certificatul de naștere, după caz, la elevii cu vârsta de sub 14 ani; carnetul de elev, prevăzut cu viza anuală și fotografia elevului. Actele se pot preda și personal la cele două centre ale societății, de luni până vineri, între orele 8.00-15.30: Str. 1 Decembrie 1918 nr.1, în incinta parcului dendrologic (fostul sediu Radio Transilvania); Str. Progresului nr.28 (Centrul Social).

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns