Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PESCUIT

Rezultate remarcabile pentru “Clubul de Pescuit Transilvania” din Satu Mare la Campionatul Național de Pescuit Sportiv 2024

Asociația Sportivă "Clubul de Pescuit Transilvania" Satu Mare a obținut rezultate excelente la Campionatul Național de Pescuit Sportiv 2024, în ciuda modificărilor neprevăzute ale regulamentului și organizării competiției.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Asociația Sportivă “Clubul de Pescuit Transilvania” din Satu Mare a participat recent la Campionatul Național de Pescuit Sportiv 2024, un eveniment care, deși a fost marcat de unele neconformități față de regulamentul inițial, a oferit și momente de glorie și realizări notabile.

 

 

Una dintre principalele nemulțumiri exprimate de participanți a fost legată de discrepanțele între regulamentul prezentat înainte de competiție și cel aplicat efectiv pe parcursul evenimentului. Întrebările ridicate sunt justificate: de ce trebuie să apară modificări în ultima clipă și de ce nu se poate respecta regulamentul național în integralitate? Aceste aspecte sunt esențiale pentru asigurarea unei competiții corecte și echitabile, iar respectarea riguroasă a regulamentelor va fi, fără îndoială, o condiție crucială pentru orice participare viitoare.

 

 

O altă schimbare semnificativă a fost decizia de a organiza competiția pe plan individual, și nu pe echipe, așa cum fuseseră informați inițial participanții din Satu Mare. Această modificare neașteptată a generat frustrare și a dus aproape la retragerea echipei noastre din competiție. Cu toate acestea, echipa a ales să continue și, în ciuda organizării care a lăsat mult de dorit, a reușit să obțină rezultate remarcabile.

 

 

În final, echipa sătmăreană, formată din căpitanul de echipă Molnar Sebastian și membrii Carausan Alexandru, Daraban Alexandru, Lieb Erick, Nagy Mihaly și Remetean Zoltan, a demonstrat o performanță deosebită. Rezultatele individuale au fost excepționale:

Locul 1 – Lieb Erick
Locul 2 – Nagy Mihaly
Locul 3 – Daraban Alexandru

 

 

Aceste rezultate subliniază nivelul înalt de pregătire și dedicare al echipei noastre. Pentru al treilea an consecutiv, satmărenii au reușit să se evidențieze și să confirme calitatea și competitivitatea lor în domeniul pescuitului sportiv.

Felicitări maxime administrației bălții Nera Simeria 2, care, prin eforturi financiare considerabile, a reușit să creeze o pistă de concurs cu o densitate a crapiilor demnă de invidiat. Mulțumim domnului Micula Peter, președintele Clubului de Pescuit Transilvania Satu Mare, pentru sprijinul necondiționat acordat echipei noastre de feeder.

 

 

Încheiem cu urări de succes tuturor pescarilor și speranța că organizarea viitoarelor competiții va fi mai bine gestionată, pentru a reflecta cu adevărat spiritul și fair-play-ul competițional.

 

Fire întinse tuturor și la cât mai multe capturi de succes!

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns