Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

BUGET DE 3 MILIARDE DE EURO

Coaliția are un plan pentru reindustrializarea României

Coaliția are un plan pentru reindustrializarea României
Programul "Reînnoirea industrială a României" are un buget de 3 miliarde de euro și se axează pe trei direcții
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marți că, în cadrul coaliției de guvernare, s-a decis sprijinirea planului “România produce”, un proiect de reindustrializare a țării pe care l-a promovat încă din perioada în care era premier. Ciucă a subliniat că industria românească are potențialul de a se revitaliza și de a deveni din nou un motor al economiei, cu condiția de a primi sprijinul necesar.

 

 

“I-am solicitat ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, să prezinte în ședința Biroului Politic Național al PNL planul ‘România produce’, un proiect destinat să valorifice potențialul economic al României. Am hotărât în coaliție să susținem reindustrializarea țării prin acest plan concret”, a scris Ciucă pe Facebook.

 

 

Programul “Reînnoirea industrială a României” are un buget de 3 miliarde de euro și se axează pe trei direcții: atragerea investițiilor private, cu un miliard de euro alocați și granturi de 30% pentru proiectele de minimum 150 de milioane de euro; sprijinirea industriei în vederea reducerii decalajelor regionale, cu 450 de milioane de euro; și accelerarea decarbonizării industriei, cu un sprijin suplimentar de un miliard de euro.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ŞANTAJ ÎN SATU MARE

I-a cerut bani pentru ipostaze explicite sexual

În 9 august 2023, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare-Serviciul de Investigaţii Criminale, în urma administrării materialului probator, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de o persoană, bănuită de săvârşirea mai multor infracţiuni.