Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

JUDO SATU MARE

Judocanii de la CSM Olimpia Satu Mare strălucesc la Turneul Internațional de la Belgrad

Judocanii de la CSM Olimpia Satu Mare strălucesc la Turneul Internațional de la Belgrad
CSM Olimpia Satu Mare a obținut rezultate remarcabile la Turneul Internațional de Judo de la Belgrad, cu patru sportivi pe podium, inclusiv medalii de argint pentru Iannis Marina și Micaș Alessia, precum și medalii de bronz pentru Ursu Rafael și Gătină Rareș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Recent, echipa de judo a CSM Olimpia Satu Mare a obținut rezultate remarcabile la Turneul Internațional de Judo desfășurat la Belgrad. Această competiție, recunoscută pentru nivelul său ridicat, a reunit judoka din diverse colțuri ale lumii, oferind o oportunitate excelentă pentru sportivii români de a se evidenția pe scena internațională.

 

 

CSM Olimpia Satu Mare a fost reprezentată de șapte elevi, dintre care patru au reușit să urce pe podium. Iannis Marina a strălucit în competiție, obținând medalia de argint. Determinarea și tehnica sa au fost esențiale în parcursul său către finală, demonstrând că este un judoka de valoare. Micaș Alessia a urmat exemplul lui Iannis, reușind și ea să câștige medalia de argint în categoria sa. Cu o abordare strategică și o pregătire riguroasă, Alessia a dat tot ce avea mai bun pentru a se impune în fața adversarelor.

 

 

De asemenea, medaliile de bronz au fost obținute de Ursu Rafael și Gătină Rareș. Rafael a arătat un spirit combativ remarcabil, reușind să depășească adversarii și să își asigure un loc pe podium. Gătină Rareș a avut, de asemenea, o evoluție convingătoare, demonstrând perseverență și abilități tehnice bine dezvoltate.

 

 

Aceste rezultate nu doar că subliniază talentul și munca asiduă a sportivilor de la CSM Olimpia Satu Mare, ci și potențialul judo-ului românesc pe scena internațională. Succesul la Belgrad este un motiv de mândrie pentru club și pentru întreaga comunitate sportivă din Satu Mare.

 

 

Performanțele obținute de Iannis Marina, Micaș Alessia, Ursu Rafael și Gătină Rareș la Turneul Internațional de Judo din Belgrad reprezintă o reușită importantă și o sursă de inspirație pentru toți tinerii judoka. CSM Olimpia Satu Mare continuă să demonstreze că este un incubator de talent și o forță de neoprit în lumea judo-ului. Bravo, echipa!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns