Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ISU SATU MARE

Pompierii sătmăreni dăruiesc speranță în Costache Negri după inundații

Pompierii Sătmăreni Dăruiesc Speranță în Costache Negri după Inundații
42 de pompieri sătmăreni au plecat în județul Galați pentru a sprijini localitatea Costache Negri, ajutând la decolmatarea șanțurilor, distribuirea de alimente și oferind suport emoțional comunității afectate de inundații.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Astăzi, 42 de pompieri din Satu Mare au plecat spre județul Galați, unde localitatea Costache Negri a fost grav afectată de inundații devastatoare. Aceștia nu doar că își desfășoară activitatea cu profesionalism, dar aduc și un strop de umanitate în mijlocul suferinței.

 

 

În timpul misiunii, pompierii au reușit să sprijine 10 gospodării, ajutând la decolmatarea a 2 km de șanțuri și, mai important, aducând un zâmbet pe chipurile celor afectați. Lacrimile de tristețe s-au transformat în îmbrățișări calde, simbolizând solidaritatea și sprijinul comunității.

 

 

 

 

 

 

Eforturile echipajelor noastre de intervenție nu se opresc aici. Restabilirea stării de normalitate este prioritară. Pompierii lucrează neîncetat pentru a distribui produse alimentare localnicilor și pentru a îndepărta stratul gros de nămol și resturile aduse de ape. Aceasta nu este doar o misiune de salvare, ci o misiune de reconstrucție a speranței.

 

 

Interacțiunea cu cei greu încercați este esențială. Pompierii nu sunt doar salvatori; ei devin prieteni și susținători ai comunităților afectate. În aceste momente dificile, un simplu zâmbet sau o vorbă bună pot face diferența.

 

 

Rămânem alături de cei care au nevoie de noi și ne angajăm să contribuim la refacerea vieților distruse de inundații. Misiunea noastră continuă, iar împreună putem aduce lumina înapoi în aceste comunități.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Poliţiştii “colectează” zilnic elevii din baruri

Miercuri, 5 iunie, la Prefectura judeţului Satu Mare s-a desfăşurat o şedinţă de analiză a climatului de siguranţă în şcolile din judeţul Satu Mare. :edinţa de lucru a fost condusă de prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram şi au participat: comisar şef de poliţie Florentin Vlad – adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Satu Mare, col. Dorel Gheţea – adjunctul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Satu Mare, Mariana Roman – inspector general şcolar, comisar şef de poliţie Marius Mureşan – şeful Serviciului Ordine Publică Satu Mare, alţi şefi din cadrul Instituţiei Prefectului Satu Mare precum şi reprezentanţii mass-media locală.