Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PIEȚE AGROALIMENTARE SATU MARE

Prețul strugurilor pentru vin în Satu Mare

Prețul strugurilor pentru vin în Satu Mare
Prețul strugurilor pentru vin în piețele din Satu Mare ajunge la 4 lei/kg, reflectând tradiția vitivinicolă a regiunii și preferința localnicilor de a vinifica acasă, în contextul unei piețe animate și diversificate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Odată cu venirea toamnei, prețurile strugurilor pentru vin au început să capteze atenția iubitorilor de vin. În piețele  precum Piața Someș din Satu Mare, prețul a ajuns la 4 lei/kg.

 

 

Micii proprietari culeg strugurii și îi vând nu doar comercianților, ci și persoanelor fizice care își doresc să își vinifice strugurii acasă. Această tradiție este profund înrădăcinată în cultura locală, iar românilor le place să aibă vinul lor personalizat.

 

 

În piețele  din Satu Mare, atmosfera este vibrantă, iar anunțurile de vânzare circulă rapid pe rețelele de socializare. De exemplu, un anunț poate suna astfel: „Vând struguri Fetească”. În scurt timp, răspunsurile nu întârzie să apară, iar negocierea prețului devine parte din proces. „Prețul variază în funcție de distanța parcursă,” explică un fermier, subliniind importanța transparenței și a calității în tranzacțiile sale.

 

 

În piețelelocale, prețurile strugurilor pentru vin se situează între 2,5 și 4 lei/kg. În plus, diversitatea soiurilor este un alt aspect apreciat de clienți; de la Tămâioasă românească la Hamburg muscat, opțiunile sunt variate.

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Satu Mare: Patru persoane au fost ranite in trei accidente rutiere

Patru persoane au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie produse vineri în municipiul reşedinţă de judeţ. Poliţiştii Biroului Rutier au intervenit în toate aceste cazuri demarând cercetările pentru a stabili împrejurările concrete de producere a accidentelor.