Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PALATUL COPIILOR

Palatul Copiilor din Satu Mare invită toți copiii și părinții la deschiderea festivă a Zilei Porților Deschise, care va avea loc vineri, 27 septembrie

Zilei Porților Deschise la Palatul Copiilor Satu Mare
Palatul Copiilor din Satu Mare invită toți copiii și părinții la deschiderea festivă a Zilei Porților Deschise, care va avea loc vineri, 27 septembrie, începând cu ora 12:00. Acest eveniment special oferă o oportunitate unică de a explora oferta educațională și activitățile creative disponibile pentru cei mici.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Satu Mare, 27 septembrie 2024 – Palatul Copiilor din Satu Mare invită toți copiii și părinții la deschiderea festivă a Zilei Porților Deschise, care va avea loc vineri, 27 septembrie, începând cu ora 12:00. Acest eveniment special oferă o oportunitate unică de a explora oferta educațională și activitățile creative disponibile pentru cei mici.

 

 

Participanții vor avea ocazia să descopere diverse ateliere, cursuri și programe, toate concepute pentru a stimula creativitatea și dezvoltarea personală a copiilor. De asemenea, vor fi organizate demonstrații și activități interactive, iar personalul Palatului Copiilor va fi disponibil pentru a răspunde întrebărilor părinților.

 

 

Intrarea este liberă, iar organizatorii încurajează toți cei interesați să participe la această sărbătoare a educației și creativității. Vă așteptăm cu drag la Palatul Copiilor Satu Mare pentru o zi plină de distracție și descoperiri!

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cart