Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

GIMNASTICĂ AEROBICĂ

Sătmăreanca Bianca Cîmpan, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică pentru juniorI

Sătmăreanca Bianca Cîmpan, Medaliată cu Bronz la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică pentru Juniors
În proba de Aerobic Dance, Bianca și echipa sa au cucerit medalia de bronz, având un punctaj de 17.375
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sătmăreanca Bianca Cîmpan a reușit să aducă din nou bucurie națională, strălucind la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică desfășurat recent. Aceasta a câștigat o medalie prețioasă alături de echipa României, contribuind la o performanță remarcabilă, cu trei medalii obținute la prima ediție a competiției dedicate juniorilor.

 

 

În proba de Aerobic Dance, Bianca și echipa sa au cucerit medalia de bronz, având un punctaj de 17.375, într-o finală foarte strânsă. România a fost la un pas de medalia de argint, pierzând cu doar 0.1 puncte în fața Ungariei, în timp ce aurul a fost câștigat de Spania.

 

 

Echipa de Trio, compusă din Emma Rotaru, Melissa Fărcuța și Raisa Alexe, a obținut medalia de argint cu un punctaj de 18.850, fiind devansată de Ungaria. De asemenea, echipa României a câștigat bronzul în proba de Grup cu un scor de 18.600, clasându-se după Bulgaria și Franța. Performanțele acestor tinere gimnaste evidențiază forța și potențialul României în gimnastica aerobică la nivel internațional.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cart