Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SPORT SATU MARE

Prima ediție a Cupei „Aurel Buzaș” va avea loc pe 28 septembrie 2024 la Satu Mare

Prima ediție a Cupei „Aurel Buzaș” va avea loc pe 28 septembrie 2024 la Satu Mare
Pe 28 septembrie 2024, Stadionul Someșul Satu Mare va găzdui prima ediție a Cupei „Aurel Buzaș”, un turneu de fotbal pentru copii din grupele de vârstă 2016-2017, organizat în memoria fostului președinte al clubului Someșul, Aurel Buzaș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe data de 28 septembrie 2024, Stadionul Someșul din Satu Mare va găzdui prima ediție a Cupei „Aurel Buzaș”, un turneu de fotbal dedicat copiilor din grupele de vârstă 2016-2017. Evenimentul, care va începe la ora 9:30, este organizat de clubul Viitorul Someșul Satu Mare, în onoarea fostului președinte al echipei Someșul, Aurel Buzaș, o personalitate marcantă a fotbalului sătmărean.

 

 

Scopul acestui turneu este de a comemora figura lui Aurel Buzaș, un om care a contribuit semnificativ la dezvoltarea fotbalului în Satu Mare și care a adus numeroși jucători valoroși la cluburile din regiune, în special la Someșul Satu Mare. Turneul va aduna 16 echipe, împărțite în două categorii de vârstă: 8 echipe din grupa 2016 și alte 8 din grupa 2017. Organizatorii și-au propus să creeze un eveniment de succes, în care copiii să se bucure de fotbal pe un gazon de calitate.

 

 

„Venim cu acest turneu în memoria unui fost mare președinte al fotbalului sătmărean. Vrem să ne amintim de momentele cu el, de omul Aurel Buzaș. A adus mulți jucători importanți la cluburile la care a fost, în special la Someșul Satu Mare. Ne dorim să iasă totul foarte bine! Copiii se vor bucura de fotbal, gazonul la stadionul Someșul fiind impecabil. Premiile de la final vor fi oferite de fetele lui Aurel Buzaș, astfel că va fi o atmosferă frumoasă și emoționantă. Deschiderea o va da un alt fost mare al Someșului, domnul președinte Ștefan Szilágyi”, a declarat unul dintre organizatori.

 

 

Atmosfera turneului va fi completată de un moment emoționant, în care premiile vor fi oferite chiar de fiicele lui Aurel Buzaș, subliniind legătura puternică dintre familie și sport. În plus, deschiderea oficială va fi realizată de Ștefan Szilágyi, un alt fost președinte al Someșului Satu Mare, personalitate recunoscută și respectată în fotbalul local.

 

 

Cupa „Aurel Buzaș” se anunță a fi un eveniment memorabil, nu doar pentru tinerii fotbaliști care vor avea ocazia să își demonstreze talentul pe teren, ci și pentru toți cei prezenți, care vor aduce un omagiu unei legende a fotbalului sătmărean.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns