Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EVENIMENT

Parada Taurilor revine în 2024 cu un nou spectacol de excepție, pregătit pentru sâmbătă, 5 octombrie

Parada Taurilor Semtest-BVN 2024, ce va avea loc pe 5 octombrie la Sângeorgiu de Mureș, reunește fermieri din toată țara pentru a prezenta tauri de top mondial și a oferi informații valoroase despre ameliorarea genetică în fermele de bovine.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Parada Taurilor Semtest-BVN revine în 2024 cu un nou spectacol genetic de excepție, pregătit pentru sâmbătă, 5 octombrie, la ora 11.00, sub dealul Tofalăului din Sângeorgiu de Mureș. Cea de-a XXII-a ediție a evenimentului, organizat de Semtest-BVN S.A., va atrage peste 800 de participanți din mai mult de 25 de județe. Vedetele zilei vor fi cei 20 de tauri de elită mondială care vor intra în ring.

 

 

„Fermieri, operatori de însămânțări artificiale și iubitori de animale, vă așteptăm cu drag să celebrăm împreună acest eveniment unic!”, a transmis ing. Valer Radu Sician, directorul Semtest-BVN.

 

 

Acesta a subliniat importanța evenimentului atât ca o sărbătoare a profesioniștilor din domeniul geneticii și reproducerii bovine, cât și ca o ocazie pentru fermieri de a vedea direct taurii care au contribuit la performanțele din fermele lor și de a planifica ameliorările viitoare. Totodată, evenimentul oferă o platformă unică pentru a explora detaliile codului genetic și a alege cei mai potriviți genitori pentru nevoile specifice ale fiecărei ferme.

 

 

Semtest-BVN Mureș SA, fondată în 1976, continuă misiunea începută de Centrul de Însămânțări Artificiale Târgu-Mureș, activ din 1963. Directorul Sician a explicat că echipa, formată din 32 de specialiști, se ocupă de întreținerea taurilor, producția de material seminal, precum și de livrarea și consultanța oferite fermierilor, asigurând produse de cea mai înaltă calitate.

 

 

Parada Taurilor este un eveniment esențial pentru fermierii din România, oferind nu doar spectacol, ci și cunoștințe valoroase despre cele mai recente evoluții în ameliorarea genetică.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns