Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACCIDENT GRAV CU VICTIME

Accident cu victime pe drumul Odoreului

Impactul unui eveniment tragic pe drumurile din Satu Mare: vătămări corporale și investigații în curs
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Accident rutier cu victime pe DN 19F, între localitățile Odoreu și Mărtinești, județul Satu Mare

 

La data de 6 iunie a.c., ora 09.55, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19F, între localitățile Odoreu și Mărtinești, județul Satu Mare.

 

 

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 19F, având sensul de deplasare dinspre localitatea Mărtinești spre Odoreu, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Odoreu, care se deplasa pe sensul opus de circulație.

 

 

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

 

 

În urma testării cu aparatul din dotare, a bărbatului, de 37 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm ca aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

 

 

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de 21 de ani, cât și a două pasagere aflate în autoturism, în vârstă de 26 de ani, respectiv de 21 de ani, aceștia fiind transpotați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

 

CITEȘTE ȘI: Accident rutier minor în Mădăras, județul Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns