Image 1
Image 2

HOROSCOP

Aceste 4 semne zodiacale vor câștiga cei mai mulți bani și se vor îmbogăți în 2024

Îl vei cheltui pe tot sau vei salva totul? Ești una dintre aceste patru zodii norocoase care vor câștiga cei mai mulți bani în 2024 ? În mod ideal, toată lumea vrea să aibă cele mai bune prognoze din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, vor exista doar patru semne zodiacale ale căror stele se vor alinia în favoarea prosperității cosmice.  
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale , mai ai șansa de a câștiga niște bani în plus în 2024.

 

FECIOARA

 

Felicitări, Fecioară, ai câștigat la loteria astrologică anul acesta. Pe tot parcursul anului 2024, Nodul Sud din Balanță va elibera blocaje în a doua casă a resurselor personale, a sistemului de valori și a bogăției concrete. .

Când va începe 2024, te vei afla deja în mijlocul unei perioade concentrate financiar care a început în timpul eclipsei solare din Balanță din 14 octombrie 2023. Acest lucru te-a pus pe calea spre realizarea adevăratului tău sistem de valori și distanțarea de codependența financiară. Acest ciclu se va încheia pe 25 martie, când are loc eclipsa de Lună în Balanță. Această eclipsă de Lună te-ar putea aduce la încheierea unui obiectiv financiar semnificativ și te poate ajuta să-ți realizezi potențialul.

Următorul ciclu de șase luni care va încuraja creșterea financiară începe în timpul eclipsei solare din Berbec din 8 aprilie. Eclipsa are loc în casa ta a opta, ceea ce te va ajuta să atenuezi datorii, să investești în viitor și să creezi mai multe fluxuri de venit. Fiți atenți la ceea ce apare când acest ciclu se încheie în timpul lunii pline în Berbec pe 17 octombrie.

Un alt ciclu concentrat financiar va începe în timpul eclipsei de soare din Balanță din 2 octombrie. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți mai multă bogăție în restul anului 2024. Mulți nu vă atingeți aceste obiective financiare până în 2025, dar este posibil să începeți să vedeți roadele dvs. muncă pe măsură ce anul se apropie de sfârșit.

 

 

SCORPIONUL

 

Ai atât de multe opțiuni de luat în considerare anul acesta, Scorpion. Ultimii ani te-au provocat să îmbrățișezi o pierdere a controlului și a puterii. Din fericire, 2024 îți oferă șansa de a te reconstrui, începând cu finanțele tale. De la 1 ianuarie până la 25 mai, ar trebui să vă concentrați pe a vă baza în carieră, în timp ce Jupiter în Taur nu mai retrogradează în a șaptea casă a parteneriatelor. Oportunitățile mult așteptate ar putea apărea chiar dacă manifestați noi aranjamente și contracte profesionale.

Angajamentele pe care le iei vor deveni și mai fructuoase când Jupiter va intra în Gemeni pe 25 mai. Acesta este momentul în care Jupiter va intra în cea de-a opta casă a investițiilor, încurajându-te să-ți aprofundezi angajamentele financiare. Pe de o parte, Jupiter care trece prin casa ta a opta ar putea face aluzie la excesul de datorii sau la lipsa limitelor care ar putea depăși posibilitățile tale. Pe de altă parte, Jupiter din casa a opta ar putea face aluzie la o creștere financiară profundă dacă investițiile tale sunt sigure, oneste și deschise transformării. Chiar și un pariu poate duce la rezultate incredibile. Pentru a vă maximiza succesul, ar trebui să lucrați cu energia Gemenii și să vă consolidați abilitățile de comunicare, adaptabilitate și multitasking.

Stațiile Jupiter retrogradează în Gemeni pe 9 octombrie, oferindu-ți șansa de a te regrupa. Jupiter retrograd va fi șansa ta de a-ți reforma strategiile financiare, de a reduce costurile și de a evita datorii, urmând sfaturile unor consilieri financiari de încredere. Jupiter retrograd va fi o binecuvântare deghizată, oferindu-vă timp să vă adaptați la nevoie. Până când stațiile Jupiter direcționează pe 4 februarie 2025, vă puteți extinde din nou asupra diferitelor fluxuri de venit

 

CAPRICORN

 

Dacă cineva merită o mărire de salariu, cu siguranță ești tu. 2024 ar putea fi cel mai bun an financiar al tău, datorită a două tranzite viitoare — Pluto în Vărsător și Jupiter în Gemeni. În timp ce aceste tranzite te vor forța să ții pasul cu ritmul, îți vor crește bogăția dacă ești pregătit pentru provocare.

Pluto părăsește Capricornul și reintră în Vărsător – a doua casă a finanțelor personale – pe 20 ianuarie. Acest lucru ar putea simți ca un déjà vu, deoarece Pluto trecea prin a doua ta casă din 23 martie 2023 până la 1 mai 2023. reflectând la ceea ce s-a întâmplat în această perioadă, este posibil să observați un ecou al aceleiași dorințe de transformare financiară pe care ați experimentat-o ​​înainte. Acesta ar putea fi momentul perfect pentru a lua în considerare fluxurile neconvenționale de venit care ar putea fi în afara zonei tale de confort, dar renunțarea la nevoia de control va fi cheia succesului tău.

Dacă inițial întâmpinați dificultăți de adaptare la aceste schimbări, veți avea destul timp să vă pivotați și să vă redirecționați eforturile atunci când stațiile Pluto retrogradează din 2 mai până la 1 septembrie. Ca întotdeauna, retrogradele pot fi un moment excelent pentru a reflecta, așa că folosiți Pluto. retrograd ca o șansă de a reconsidera ceea ce funcționează și ce nu funcționează pentru obiectivele tale financiare.

Când Jupiter va intra în Gemeni pe 25 mai, va aduce și mai multe oportunități de a vă diversifica munca și veniturile. Cu Jupiter tranzitând cea de-a șasea casă a muncii și a rutinei, multitasking-ul va fi numele jocului tău. Din fericire, nu ești străin de munca grea. Ați putea folosi acest tranzit pentru a prelua o agitație secundară sau pentru a echilibra simultan două locuri de muncă. Cu toate acestea, rețineți că prea mult lucru bun poate deveni un lucru rău. Ai grijă să nu muști mai mult decât poți mesteca. Din fericire, puteți face oricând un pas înapoi pentru a vă ajusta viața profesională atunci când stațiile Jupiter retrogradează în Gemeni în perioada 9 octombrie – 4 februarie 2025.

 

PESTI

 

Ia-ți geanta, Pești. În 2024, Nodul Nord din Berbec va tranzita a doua ta casă a bogăției materiale și a finanțelor personale, aducând oportunități legate de bani care sunt mai aliniate cu valorile tale. Cu toate acestea, acest lucru vă va provoca să vă îndepărtați de a vă baza pe alte resurse pentru stabilitatea financiară, având în vedere că Nodul Sud din Balanță vă va forța să renunțați la obiceiurile proaste asociate cu cea de-a opta casă a datoriilor, activelor și resurselor comune.

Din fericire, eclipsele viitoare din 2024 te vor ajuta să devii aliniat intuitiv cu obiectivele tale financiare. Unul dintre aceste cicluri a început de fapt în timpul eclipsei solare din Balanță din 14 octombrie 2023, punându-vă pe calea către îmbunătățirea financiară. Și pe măsură ce începe 2024, s-ar putea să vă simțiți mai înclinați să vă amplificați abundența prin refinanțare, atenuarea datoriilor și să vă investiți banii mai înțelepți. Munca voastră grea va fi și mai evidentă până când va avea loc eclipsa de Lună din Balanță, pe 25 martie.

Un alt ciclu de șase luni va începe când eclipsa de soare din Berbec din 8 aprilie luminează a doua ta casă a venitului disponibil. În acest ciclu, vor fi posibile oportunități întâmplătoare de a câștiga mai mulți bani aliniați cu valorile, visele și talentele tale. S-ar putea să vă aflați chiar într-o poziție financiară complet diferită până la luna plină în Berbec pe 17 octombrie. În plus, ați putea avea ceva incredibil de arătat pentru asta, cum ar fi o actualizare majoră sau o schimbare a stilului de viață care vă ajută să vă simțiți mai încrezători în ceea ce privește îmbunătățirea dvs. statut financiar.

Prosperitatea ta cosmică nu se termină aici. Eclipsa de soare finală din 2024 are loc în Balanță pe 2 octombrie, amplificându-vă din nou casa a doua concentrată financiar. Acest ciclu de șase luni va continua în 2025, așa că puteți încheia 2024 cu o notă ridicată. S-ar putea chiar să simți că acest ciclu financiar este destinat să te pună într-o categorie fiscală diferită, mai ales dacă scorul tău de credit se îmbunătățește drastic și dacă faci un efort substanțial pentru a valorifica construirea stabilității financiare pe termen lung.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns