Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Activitatea MAI pe agenda sedintei CSAT de joi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Consiliului Suprem de Aparare a Ţarii se va reuni in sedinta joi, de la ora 14,00, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Traian Basescu.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, pe ordinea de zi a sedintei CSAT sunt incluse tematici referitoare la mandatul delegatiei Romaniei la Summitul NATO (Chicago, 20-21 mai 2012), activitatea desfasurata de Ministerul Administratiei si Internelor, in perioada 2007 – 2011, in domeniul gestionarii resurselor umane, relateaza Agerpres.

De asemenea, membrii CSAT vor discuta si despre activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale, fiind prezentat si raportul CSAT privind activitatea desfasurata in anul 2011.

Pe 11 martie, presedintele Traian Basescu sustinea ca va discuta in urmatoarea sedinta CSAT situatia celor care au facut cursuri “pe genunchi” si apoi au fost angajati in Politie, punctand ca in momentul de fata promotia 2011 a scolilor de subofiteri de politie este neangajata.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns