Image 1
Image 2
Acasa

MEREU APROAPE

Activități recreative inițiate de Asociația Eliezer pentru copiii de la Casa “Alexandra”

Asociația Eliezer din Satu Mare este mereu aproape de ceilalți. Una dintre cele mai recente activități a fost dedicată copiilor de la Casa de Tip Familial "Alexandra" din Amați, iar voluntarii săi au avut grijă ca cei mici să aibă parte de cea mai gustoasă pizza, preparată chiar de mânuțele lor, dar și de cea mai delicioasă supă de găluște.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gazdele s-au bucurat de ajutorul primit în bucătărie din partea oaspeților. Astfel s-a creat oportunitatea ca cei mici să socializeze cu voluntarii Eliezer, dar și să lege prietenii trainice.

 

 

Am avut plăcerea să-i găzduim pe copiii de la Casa de Tip Familial Alexandra din Amați, alături de care am făcut pizza și supă de găluște. La activitate noastră a participat și doamna director al DGASPC Satu Mare, Mariana Dragoș, împreună cu Bonea Mihaela pshiolog, și cu angajații centrului!

 

 

Mari Bacea, eroul Asociației Eliezer, ne-a sprijinit ca de fiecare dată și ne-a ajutat cu mâncarea! Mulțumim, om minunat!

A fost o plăcere pentru noi să fim gazde și am demonstrat încă o dată că nu am construit doar o casă, ci aici se inițiază relații de prietenie statornice.

 

 

Mereu cu gândul la voi!“, a precizat Anton Varga, președintele Asociației Eliezer.

Misiunea Casei de tip familial ”Alexandra” Amați este de a furniza/ asigura accesul copiilor/tinerilor pe o perioadă determinată la: găzduire, reabilitare, educație și pregătirea în vederea integrării/ reintegrării în familia biologică extinsă sau integrarea socio-profesională.

 

 

Scopul este de a asigura servicii de: găzduire, îngrijire, educare, recuperare, asistență medicală specializată, de a dezvolta abilități de trai independent în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

 

 

Viziunea Casei de tip familial ”Alexandra” este asigurarea de servicii de asistență socială și protecție socială pentru diferite categorii de beneficiari în funcție de necesitățile comunității locale (copii cu nevoi speciale, aflați în dificultate, orfani, abandonați, neglijați, abuzați, etc.)

 

Citește și:

Campanie umanitară Informaţia TV pentru un copilaş bolnav de cancer

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with