Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

DECLARAȚIE Gábor Kereskényi

Adevărul despre ștrand: Vom reda ștrandul sătmărenilor!

Adevărul despre ștrand: Vom reda ștrandul sătmărenilor!
Recuperarea ștrandului municipal este principala prioritate pentru primarul Gábor Kereskényi. ”Chiar dacă ne luptăm în Instanță cu concesionarul Beny Alex, sunt convins că vom câștiga și vom reda ștrandul sătmărenilor, a declarat primarul Gábor Kereskényi.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

În urmă cu 2 ani, Consiliul Local Satu Mare a decis rezilierea contractului de concesiune a ștrandului și revenirea acestuia la Primăria Satu Mare, după ce firma Beny Alex a refuzat să deschidă ștrandul 3 ani la rând. Firma Beny Alex a atacat la Tribunalul Satu Mare hotărârea Consiliului Local și cere ”despăgubiri” de 27 milioane de lei pentru ”investiții neamortizate”.

 

”Ștrandul municipal arată acum mai rău decât în 2008, în momentul concesionării. Nu știu de ce ar trebui să plătim 27 milioane de lei pentru o ruină. Fac și acum un apel către concesionar: dacă sunteți de bună credință, predați ștrandul sătmărenilor și continuăm să ne judecăm!”, a mai spus Gábor Kereskényi.

 

Primarul municipiului Satu Mare dă asigurări sătmărenilor că după ce ștrandul va reveni sătmărenilor, acesta va fi administrat de Primăria Satu Mare, nu va fi concesionat unui alt investitor.

 

 

 

Comandat de UDMR Satu Mare, realizat de SC Solpress SRL, cod Cod AEP 23240001

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns