Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adina Modoc a castigat concursul de frumusete din luna aprilie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Concursul de frumusete pe care Informatia Zilei l-a orgaznizat in luna aprile pe pagina www.informatia-zilei.ro s-a incheiat odata ce am intrat in luna mai. Astfel, dupa 30 de zile, cele patru concurete au adunat peste 3000 de voturi, iar cea care a avut cele mai multe este Adina Modoc, de la Scoala Generala “Grigore Moisil”. Ea a acumulat 1471 de voturi.

Din partea Informatia Zilei va un abonament pe o luna la Centrul de aerobic Fitland situat pe str. Randunelelor nr. 3, un abonament la solar, un abonament la Centrul de aerobic-cycling-fitness Primagym. Pe Adina o veti putea cunoaste mai bine in suplimentul Informatia de Duminica din 13 mai.

Totodata, a debutat concursul din luna mai in care s-au inscris cinci concurente. Ele suntS Carina Chereches, Roxana Orha, Stefana Zimbru, toate de la Colegiul National “Mihai Eminescu”, Renata Nagy de la Liceul de Arta “Aurel Popp” si Teodora Sandru de la Colegiul National “Domana Stanca”. Fetele pot fi votate pe tot parcursul lunii mai pe site-ul nostru unde exista o rubrica speciala destinata acestui concurs. Daca aveti o favorita, nu ezitati sa intrati sa o votati. De altfel, in suplimentul de duminica din 6 mai, le veti putea cunoaste mai bine.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns