Image 1
Image 2

Alerte de inundații la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În județul Satu Mare este în vigoare codul portocaliu, începând de vineri, 15 decembrie, ora 12:00, până sâmbătă, la aceeași orӑ, pe râurile din bazinele hidrografice: Tur – sectorul situat în aval de acumularea Cӑlineşti Oaş (sector îndiguit – judeţul Satu Mare) și Crasna – sectorul situat în aval de stația hidrometrică Craidorolţ (sector îndiguit – judeţul Satu Mare).

 

Totodată, este valabil codul galben, în intervalul 15.12.2023, ora 12:00 – 16.12.2023, ora 24:00, pe râurile din bazinele hidrografice: Tur – sectorul situat în aval de acumularea Cӑlineşti Oaş (judeţul Satu Mare) și Crasna – sectorul situat în aval de stația hidrometrică Craidorolţ (judeţul Satu Mare).

 

De la Moftin, până la frontiera cu Ungaria, Crasna este în faza a treia de apărare – cod roşu, polderul de la Moftin fiind plin, dar fără pericol de a fi străpunse digurile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Microbuz Mercedes negru răsturnat în șanț

Marți, 19 decembrie 2023, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în jurul orei 9, pe DN 1C, localitatea Jucu de Mijloc, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane.