Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Amenzi în domeniul rutier, piscicol și silvic, date de polițiștii din județ

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 3 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecere de pietoni sau nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere.

Totodată, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au desfășurat activități pe linie de prevenire și combatere a fenomenului infracțional din domeniul piscicol pe raza municipiului SatuMare,respectiv pe râul Someș și canalului Homorod. Cu această ocazie au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.160 de lei.

În perioada 2 – 4 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică în cooperare cu cei din cadrul polițiilor orășeneși Tășnad și Livada și din cadrul Secțiilor de Poliție Rurale Satu Mare și Valea Vinului, precum și lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Județene Satu Mare au efectuat controale cu privire la legalitatea exploatărilor forestiere de la ocoalele silvice de stat și private de pe raza județului Satu Mare precum și cu privire la transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase. Cu această ocazie au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 31.000 de lei, la Legea nr. 171/2010 și a fost confiscat aproximativ 26 mc de material lemnos.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns