Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cântăreața, dansatoarea, activista și vedeta TV Andreea Bălan s-a căsătorit duminică cu partenerul său de mai bine de patru ani, George Burcea. Cei doi au două fiice, iar ceremonia religioasă a inclus și botezul uneia dintre fiicele lor.

Sâmbătă, cu o zi înainte de nuntă, Andreea Bălan a postat pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soțul său:

„Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atâtîn momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am îmbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineața pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția aniși m-ați încurajat în cele mai grele momente. Totodată, azi vedeți prima rochie de mireasă care este brodată cu povestea noastră. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită. Te iubesc!”

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de patru ani și au doi copii – Ella Maria și Clara. Clara s-a născut anul acesta, o experiență care s-a dovedit dificilă pentru Andreea Bălan, care a suferit complicații serioase în urma nașterii, ce iau pus în pericol viața. Cântăreaţa a fost extrem de deschisă în legătură cu experiențele sale pe parcursul nașteriiși a intervențiilor ulterioare, și a împărtășit cu fanii ei nesiguranțele și îngrijorările prin care a trecut, prin intermediul rețelelor de socializare. După o perioadă dificilă, artista sa căsătorit, într-un an care s-a dovedit o încununare a multor eforturi, dar în același timp presărat cu dificultăți. Recent, Andreea Bălan s-a reunit cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu, și au relansat proiectul Andre, care le-a făcut celebre în adolescență, când au devenit un adevărat fenomen în România. În același timp, Andreea Bălan își continuă și proiectul muzical solo, susținând deseori concerte în multe dintre orașele țării.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns