Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Andreea Paul, PDL: Verdictul de neconstituționalitate dat Memorandumului Rompetrol înseamnă, practic, scoaterea României din ghearele mafiei PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Deputat Andreea Paul
Deputat Andreea Paul

Atacul iresponsabil la adresa Curții Constituționale impune demisia Guvernului Ponta. Amenințarea, șantajul mediatic și iresponsabilitatea sunt cele trei arme folosite de Guvernul Ponta în contestarea deciziei de neconstituționalitate în cazul afacerii Rompetrol. Curtea Constituțională a dat un verdict previzibil, dar acest verdict vizează în primul rând actul de incompetență al guvernării USL și al majorității parlamentare USL. Ponta și ai lui au încercat să mai păgubească o dată statul român prin legalizarea neîncasării unei datorii de aproape 400 milioane de dolari din cea mai mare escrocherie a ultimului deceniu marca PSD.

Rompetrol-ul este tipul de afacere pasată în interiorul mafiei PSD de la Năstase la Ponta. Pe vremea Guvernului Năstase privatizarea Rompetrol a fost obiectul cercetărilor penale, iar acum Memorandumul semnat de Victor Ponta este lovit de nulitate. Verdictul de neconstituționalitate dat Memorandumului înseamnă, practic, scoaterea României din ghearele mafiei PSD.

Atacul la adresa Curții Constituționale al premierului Ponta are violența celor obișnuiți să arunce România în haos. Guvernul Ponta are de făcut un singur gest de onoare: să-și prezinte demisia. Ar fi dovada că se distanțează de propria mafie care-i dirijează pașii.

 

Andreea Paul,  prim-vicepreședinte PDL

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns