Image 1
Image 2

Ansamblul folcloric Viţe de Iederă organizează o seară de joc şi voie bună

Tinuta populară este oblgatorie, anunță organizatorii
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Tinuta populară este oblgatorie, anunţă organizatorii
Tinuta populară este oblgatorie, anunţă organizatorii

Ansamblul Folcloric Viţe de Iederă organizează, înainte de intrarea în postul mare al Crăciunului, o Seară de joc şi voie bună, la Restaurantul Poiana Codrului. Data evenimentului a fost stabilită pentru 11 noiembrie 2022, cu începere de la ora 18:00 şi sunt invitaţi toţi sătmărenii care au chef de distracţie, de joc şi voie bună.

Organizatorii au anunţat faptul că invitaţii vor avea parte de un program artistic bogat, cu nenumăraţi invitaţi surpriză. O parte a regalului folcloric oferit va aparţine Ansamblului Viţe de Iederă, dar şi Tarafului aceluiaşi ansamblu. Trebuie menţionat faptul că atmosfera va fi întreţinută de Paul Gal cu formaţia, dar şi de DJ-ul Codrin.

Meniul asigurat va consta în aperitiv tradiţional, fel principal, desert, apă, sucuri şi cafea incluse. Pentru ca atmosfera tradiţională să fie cât mai prezentă la eveniment, organizatorii le recomandă invitaţilor purtarea unui costum popular, sau măcar o ie.

Mai multe informaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0741.166.342, data limită pentru înscrieri fiind 8 noiembrie.

Scopul evenimentului este acela de a socializa şi interacţiona într-o atmosferă tradiţională, cu meniu şi muzică pe măsură.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns