Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Blaga poate fi schimbat de la Senat, daca trece motiunea

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca, in masura in care succesul motiunii de cenzura ar conduce la reconfigurarea scenei politice, se poate discuta si de schimbarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului, el precizand ca acest lucru nu reprezinta o tinta principala pentru USL.

“Deocamdata ne concentram pe motiunea de cenzura. Asta este tinta principala. in masura in care un eventual succes al motiunii de cenzura ar reconfigura scena politica, putem sa discutam si despre schimbarea presedintelui Senatului. in acest moment nu e o urgenta pe agenda noastra”, a spus Antonescu, raspunzand unei intrebari adresate de jurnalisti.

Liderul PNL a subliniat ca schimbarea lui Blaga de la presedintia Senatului nu este, insa, exclusa, in conditiile in care acesta nu mai detine majoritatea cu care a fost ales, scrie Cotidianul.

“Nu e insa deloc exclus. Am vazut pareri individuale conform carora domnul Blaga e baiat bun, conform carora domnul Blaga nu trebuie atins. Sigur, e ceva adevar in toate acestea, dar aici discutam depre politica si, in momentul in care domnul Blaga, care a devenit presedinte pe sustinerea unei anumite majoritati, nu mai are aceasta majoritate, se poate pune in discutie si schimbarea presedintelui Senatului”, a spus Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns