Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: In structura de putere a USL nu va intra nimeni din gasca lui Basescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte USL, a afirmat, luni seara, la Antena 3, ca “nimeni din gasca lui Basescu nu va fi in vreo structura de putere” a USL.

Intrebat daca in viitorul guvern condus de Victor Ponta vor fi preluati si actuali ministri, cum ar fi Catalin Predoiu sau Leonard Orban, asa cum s-a vehiculat in ultimele zile in mass-media, liderul liberal a spus: “am avut despre aceasta o discutie si avem, si eu si Victor Ponta, aceeasi parere”. “Nimeni din gasca lui Basescu nu va fi in vreo structura de putere a noastra. (…) Ca principiu, am spus foarte clar nu. Este foarte clar ca nu avem prea mari dubii. De vreme ce actuala putere a facut lucruri rele, a guvernat prost, de vreme ce noi pretindem ca avem oameni buni, mai buni, ca avem de facut niste lucruri pe care stim sa le facem, ce rost are”, a afirmat Antonescu, citat de Agerpres.
El a precizat ca discutia despre componenta noului guvern a fost inca de la inceput sub rezerva faptului ca este un executiv limitat in timp – pana la alegerile generale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns