Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu nu exclude ca PNL si PSD sa mearga separat la sectorul 6

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca nu a fost luata inca o decizie cu privire la candidatul USL la sectorul 6 al Capitalei, sustinand ca in cazul in care nu se va ajunge la o intelegere cu PSD este posibil ca liberalii si social-democratii sa mearga pe liste separate in acest sector.

“Nu am luat o decizie inca. (…) Nu s-a certat nimeni cu nimeni, pe cuvantul meu de onoare”, a spus Antonescu, citat de Agerpres. intrebat daca in cazul in care nu se ajunge la o solutie este posibil ca PNL si PSD sa mearga pe liste separate in ceea ce priveste candidatul la primaria sectorului 6, liderul liberalilor a afirmat ca nu are de ce sa puna raul in fata. “Sub o forma sau alta ne vom intelege. (…) Cautam o solutie prin care sa mergem impreuna, nu separat. Este mai bine. Dar daca nu o vom gasi, putem sa mergem si separat, nu este nici un fel de problema”, a precizat Antonescu.
Presedintele PNL a sustinut ca nu s-a ajuns la o intelegere in cazul candidatului la primaria sectorului 6 din motive de timp, “nu pentru ca USL ar fi intr-un impas fundamental”. El a afirmat ca o solutie in acest caz va fi gasita in timp util, fara a preciza daca pana la congresele USL de pe 7 aprilie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns