Image 1
Image 2

IFPLUSABUZURI SEXUALE

Antrenor de tenis și-a violat eleva de peste 400 de ori

Recent la Satu Mare un polițist a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urmă cu ceva ani un alt polițist, agent de circulație în cadrul Poliției Tășnad a fost acuzat că a violat o fetiță de 13 ani.

Lucruri grave, crime, violuri se petrec peste tot în lume.
Un scandal de viol zguduie lumea tenisului francez antrenorul Andrew Geddes (55 de ani)  care și-a violat eleva de peste 400 de ori este condamnat la 15 ani de pușcărie.
Ce s-a întâmplat cu polițistul Costan Gheorghe acuzat de viol?

Citește și:

Noi mărturii în cazul poliţistului acuzat că a violat o fată de 13 ani

Andrew Geddes și-a violat eleva Angelique Cauchy de mai multe ori în fiecare zi. Ea a depus acum mărturie în fața unei comisii speciale.
Antrenorul de tenis Andrew Geddes (55) este în închisoare: condamnat la 15 ani de închisoare pentru abuz sexual față de patru minori. Geddes a fost un tânăr antrenor de tenis cunoscut și, printre altele, a lucrat ca director sportiv la prestigiosul Levallois Sporting Club.

Una dintre femei, Angelique Cauchy (36 de ani), a rupt acum tăcerea în fața unei comisii speciale în fața Parlamentului francez și a mărturisit despre sistemul perfid al lui Gedde. La acea vreme era a doua cea mai bună femeie tenismenă din Franța din secțiunea ltineret.

Este șocant felul cum dezvăluie acum abuzul  la care a fost supusă când avea 12 ani. Antrenorul s-a oprit lângă patul fetei în taberele de antrenament pentru „vizite distractive”. Acestea au devenit rapid fizice și s-au terminat cu viol chiar și de trei ori pe zi.

Fetița l-a implorat să se oprească

„Am trăit un coșmar”, a spus Cauchy comisiei speciale. S-a gândit de mai multe ori la sinucidere. „Geddes m-a violat de peste 400 de ori în doi ani.”
Geddes i-a mai spus fetei că este HIV pozitiv. O groază pentru Cauchy: „Am trăit cu gândul că aș putea avea SIDA timp de 10 sau 15 ani.” Îl implora în fiecare zi să se oprească, spunându-i în mod repetat că nu vrea și că ar trebui să înceteze să o mai atingă.

Clubul nu a vrut să se afle. Chinul a continuat.

El i-a spus: „Știi, asta se întâmplă uneori în relația dintre antrenor și student, este absolut normal”. Și-a izolat victimele de familiile și prietenii lor, împiedicându-le să vorbească cu cineva. Faptul că cazul nu a fost descoperit mai devreme s-a datorat și clubului – care nu a vrut să se afle ce face antrenorul său.

Patru victime l-au reclamat în cele din urmă pe Geddes, iar el a fost condamnat în 2021. O comisie specială investighează acum alte sute de cazuri din tenis. Rezultatele vor fi publicate în  această lună.

Citește și:
Caz șocant la Satu Mare! Polițist local reținut pentru agresiune sexuală cu un minor

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with