Image 1
Image 2

Aquastar îşi sărbătoreşte ziua cu multe surprize şi promoţii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

  

AQUASTAR Satu Mare
AQUASTAR Satu Mare

  Sâmbătă, 14 iunie, Aquastar sărbătoreşte un an de la deschidere. Toţi sătmărenii şi nu numai sunt aşteptaţi să se bucure de o zi plină cu distracţie, soare şi multă, multă voie bună. Concursuri, tombole, muzică, sport, petrecere şi un minunat foc de artificii sunt doar câteva din numeroasele activităţi la care sunteţi invitaţi cu toţii să participaţi. Programul începe la ora 10.00 şi se va încheia a doua zi dimineaţă după o petrecere de pomină alături de DJ-ii PRO FM.

Vara aceasta sezonul de distracţie este dat la Aquastar printr-o sărbătoare pe care cu siguranţă nu o veţi uita repede. La un an de zile de la marea deschidere a complexului de agrement, conducerea v-a pregătit o zi plină de energie şi bun gust în acest sfârşit de săptămână. Localizat la aproximativ 3 km de municipiul Satu Mare, la 10 km de graniţa cu Ungaria şi la 25 km de graniţa cu Ucraina, Aquastar este singurul aquaparc din regiune şi face parte dintr-un viitor Complex turistic-balnear ce se află în curs de dezvoltare.
Pentru ziua de sâmbătă, tuturor cetăţenilor dornici de relaxare şi distracţie, fie ei tineri sau vârstnici, le sunt pregătite activităţi care cu siguranţă îi vor bucura.
Începând cu ora 10.00 până la ora 16.30, pasionaţii de lumea acvatică au ocazia să participe la un intersant program de promovare a scafandrilor, unde veţi vedea cum funcţionează un echipament performant pentru efectuarea unei astfel de activităţi şi unde veţi putea pune întrebări legate de această interesantă şi fascinantă lume a adâncurilor.
De la ora 12.00 până la ora 13.30 se vor face înscrierile la tombola special gândită pentru ziua de sărbătoare. Marele premiu al tombolei, pe care cu siguranţă v-aţi dori să îl câştigaţi, constă într-un sejur all inclusive în Corfu cu avion din Cluj Napoca. Bineînţeles, vor fi multe alte premii. Extragerea tombolei va avea loc între orele 17.00 şi 18.00.
Pentru cei care doresc să facă mişcare, programul aquagym le stă la dispoziţie începând cu ora 11.00 până la ora 12.00, iar de la ora 12.00 până la ora 13.00 doritorii pot încerca experienţa aquazumba. Toţi cei care decid să meargă la Aquastar sâmbătă trebuie să ştie că începând cu ora 12.00 şi până la ora 15.00 se vor putea da dedicaţii muzicale de pe scena amenajată în incinta complexului. Pentru ca distracţia să fie şi mai mare, de la ora 13.30 şi până la 14.30 se va organiza un concurs de sărit cu sacul, iar de la ora 14.30 până la 15.30 va mai fi organizat un concurs de tras la frânghie.
Pasionaţii de tenis de masă se pot întrece într-un concurs ce va începe la ora 13.30 şi care va dura până la ora 16.00, iar iubitorii de fotbal îşi vor putea etala măiestria într-un concurs de lovituri de la 11 metri ce va începe la ora 15.00 şi se va termina la ora 17.00. Între 14.00 şi 16.30 nisipul fierbinte vă aşteaptă să ridicaţi mingea la fileu participând la concursul de beach volley. Pentru persoanele care preferă jocurile minţii şi cele de strategie, de la ora 14.30 până la ora 17.00 se va organiza un concurs de şah.
Seara de la ora 21.30 Aquastar organizează primul Beach Party al sezonului alături de animatoare şi DJ-ii PRO FM Greeg & Mădălina Vintilă, în deschidere mixând DJ OLI. Cum nicio sărbătoare nu poate să treacă fără un foc de artificii, de la ora 23.00 cerul de deasupra complexului acvatic va fi luminat, spre deliciul celor prezenţi.
Pentru petrecere costul unui bilet este de 10 lei cu consumaţie inclusă, iar rezervările pentru mese se pot face la numărul de telefon 0748.058.414. Pentru masa de 4 persoane rezervarea cu consumaţia inclusă va fi de 100 lei, iar pentru cea de 6 persoane preţul este de 150 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with