Image 1
Image 2
Acasa

FOTBAL: Are dreptate MM Stoica în privinţa lui Olaru?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Directorul sportiv de la FCSB nu înţelege de ce Darius Olaru nu a fost folosit mai mult de selecţionerul Edi Iordănescu în dubla cu Israel (27 de minute şi Kosovo (14 minute).

Mihai Stocia spune că anul trecut, în ciuda faptului că nu a reuşit să înscrie niciun gol pe toată durata sezonului, acest jucător a continuat să reprezinte echipa naţională cu pasiune. Cu patru goluri în cont acum şi o energie inepuizabilă pe teren, el este singurul din echipă capabil să facă sprinturi constante. Mai mult, relaţia lui specială cu Coman a creat o chimie extraordinară între ei. Prin urmare, este greu de înţeles de ce nu i s-a acordat mai multă atenţie şi mai mult timp de joc.

Mihai Stoica, directorul sportiv, a mai dezvăluit: “Mărturisesc că în aceste zile nu am avut ocazia să discut cu băieţii noştri”, conform Orange Sport. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă această situaţie va fi abordată în viitorul apropiat.”

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

COMPETIȚIE

Turneu de fotbal în sală la Ardud

Într-o zi de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, de la ora 9.00, sala de sport din Ardud va găzdui a doua ediție a Cupei Prieteniei la fotbal. Înscrierile sunt deschise, iar pasionații de fotbal sunt invitați să participe.