Image 1
Image 2

COLOR OUR COLLECTIONS

Arhiva digitală Color Our Collections: Pagini de colorat gratuite din peste 100 de biblioteci și muzee

Bucurați-vă de pagini de cărți de colorat gratuite din arhiva online Color Our Collections .Peste 100 de instituții culturale din întreaga lume au participat la ColorOurCollections 2023, în care împărtășesc pagini de colorat imprimabile gratuite pe baza achizițiilor lor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dacă sunteți în căutarea unei metode eficiente de a vă destinde, activitatea de colorat este recunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente. Mulți dintre noi ne amintim cu drag de completarea cărților de colorat din timpul copilăriei, însă acest hobby poate fi continuat și în etapa adultă. Proiectul Color Our Collections vă oferă posibilitatea de a utiliza creioanele colorate și alte materiale de artă, fiind o inițiativă lansată în 2016 de către Biblioteca Academiei de Medicină din New York. Această campanie strânge pagini de colorat de la peste 100 de instituții culturale din întreaga lume, oferindu-le spre descărcare gratuită pe internet.

 

 

Ilustrațiile disponibile în cadrul Color Our Collections sunt unice și diferite de cele pe care le-ați achiziționa dintr-un magazin obișnuit. Variind de la desene cu motive florale la reprezentări ale unor personaje de basm, aceste modele sunt impregnate cu istorie. Unele dintre ele provin din reclame de altădată sau sunt extrase din romane clasice. Particularitatea acestor lucrări de artă este că inițial nu au fost concepute pentru colorat, oferind astfel o provocare captivantă pentru entuziaștii acestei activități.

 

 

În timp ce unele piese oferă ample oportunități pentru a experimenta cu straturi de culori diferite, altele necesită o abordare mai creativă. Totuși, cel mai mare avantaj al participării la această campanie este oportunitatea de a interacționa cu și de a aduce la viață în culori unele dintre operele de artă istorice găzduite de muzee și biblioteci.

 

 

Vă invităm să navigați în jos pentru a descoperi mai multe pagini de colorat din campania din 2023 și să explorați diversitatea de opere de artă accesibile pe site-ul Color Our Collections.

 

 

 

Iată o listă parțială a instituțiilor care participă la Color Our Collections 2023. Vezi întreaga listă aici .

 

 

Biblioteca Academiei de Medicină din New York
Grădina Botanică din Chicago, Biblioteca Lenhardt
Colegiul Eton
Muzeul de Artă al Universității Fairfield
Bibliotecile Colegiului Lafayette
Muzeul Național de Artă al Lituaniei
Biblioteca Universității din Maastricht
Grădina Botanică din New York
Biblioteca Universității Princeton
Arhivele de istorie a parohiei Sfântul Francisc de Sales
Biblioteca Publică din Toronto
Colecțiile și arhivele speciale ale Universității din Waterloo

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS PROTESTUL ACTORILOR

S-a semnat un acord la Hollywood pentru încetarea grevei

Actorii şi marile studiouri de la Hollywood au ajuns în această săptămână la un acord ....

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now