Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Asociația Umanitară a Sfântului Nicolae, Stelian și Nectarie a demarat o campanie umanitară de Paști

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Începând de luni, 22 aprilie 2013, Asociația Umanitară a Sfântului Nicolae, Stelian și Nectarie în parteneriat cu Asociația Friendship a demarat la Satu Mare campania de Paști, o acțiune umanitară cu caracter anual.

Campania este intitulată sugestiv “Poți fi și tu iepurașul de Paște al unei familii nevoiașe?” și își propune să aducă zâmbetul pe buzele unor sătmăreni cu posibilități financiare precare.

În acest sens, cele două asociații colectează pentru 30 de familii din municipiu alimente neperisabile, hăinuțe, jucării, cărucioare, obiecte pe care cei cu o situație mai bună și cu suflet mare nu le mai folosesc. Cei ce doresc să ajute sunt așteptați pe strada Păstrăvului 3 – 5 la sediul Gerodar până cel târziu în 2 mai. Toate bunurile colectate vor ajunge în după-masa zilei de 3 mai la familiile beneficiare. Mai multe detalii despre această campanie puteți obține pe site-ul www.ocrotitoriicopiilor.com sau la numerele 0741.139.346 – persoană de contact Edita Enciu sau 0722.625.018 – persoană de contact Edita Ghilea.

Asociația Umanitară a Sfântului Nicolae, Stelian și Nectarie va oferi totodată 135 de porții de mâncare în cursul zilei de 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, la Biserica în construcție de la Cap Pod Golescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns