Image 1
Image 2

ANUNȚĂ CENTRUL MILITAR 

Au început înscrierile în învățământul liceal militar

Centrul Militar Județean Satu Mare anunță faptul că au început înscrierile în învățământul liceal militar în anul școlar 2024-2025, pentru 816 locuri.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Potrivit informațiilor furnizate de instituție, înscrierile se fac cu acordul unui părinte, fie prin prezentare personală, fie on-line.

Sătmărenii interesați pot să se adreseze Centrului Militar Județean Satu Mare, pentru a afla numărul de locuri disponibile, dar și unitățile de învățământ la care se pot face înscrieri.

 

 

De asemenea, această listă poate fi consultată la următorul link: https://shorturl.at/juzI7.

Cei care doresc să facă înscrierile online, au și această posibilitate, accesând linkul: https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care domiciliază persoana interesată.

 

 

Dosarele cu documentele necesare pot fi înaintate până la data de 22 martie, 2024, de către unul dintre părinți sau tutore.

Selecția se va desfășura între datele 5 februarie 2024 și 12 aprilie 2024, după care se va derula examinarea medicală, între 19 februarie 2024 și 19 aprilie 2024.

 

 

Înscrierile se anunță numai pentru elevii din clasa a VIII-a, care sunt în anul de studiu 2023 – 2024.

Desigur că există anumite condiții și criterii de recrutare și admitere, iar pentru detalii amănunțite poate fi accesat următorul link: https://www.recrutaremapn.ro/elev.php

 

 

Printre alte informații oferite de Centrul Militar Județean, se precizează și că: nu se fac înscrieri, deocamdată, pentru învățământul universitar de licență, învățământul postliceal militar sau pentru cursurile de formare a ofițerilor/subofițerilor în activitate; nu se fac înscrieri pentru posturile de SGP; nu se fac înscrieri pentru rezerviștii voluntari!

 

 

Pentru alte informații detaliate și consiliere, părintele candidatului se poate adresa personalului recrutor de la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din județul/sectorul în care domiciliază.

 

 

Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php .

Centrul Militar Județean Satu Mare va reveni cu mai multe informaţii în comunicatele din zilele şi săptămânile următoare.

 

Citește și:

CENTRUL MILITAR SATU MARE: Se cheamă rezervişti din tot judeţul pentru verificare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with