Image 1
Image 2

MAMOGRAFII GRATUITE ÎN SATU MARE

Au mai rămas 2 zile

Sătmărencele cu vârsta cuprinsă între 50 -69 de ani mai au dispoziţie două zile pentru a beneficia de mamografii gratuite în cadrul campaniei ”Pentru tine”. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După cum am aflat de la organizatorii acestei caravane, testările se fac exclusiv pe bază de programare şi mai sunt valabile joi, 31 august şi vineri, 1 septembrie 2023.

Femeile din judeţul Satu Mare care se înscriu în categoria de vârstă a campaniei se pot programa pentru testare, investigaţiile urmând să se facă azi, 31 august şi vineri, 1 septembrie, după care încheiem această activitate” explică responsabilii cu programarea testărilor.

Campania ”Pentru tine” este derulată de Institutul Oncologic Prof. Dr. Ioan Chiricuţă Cluj Napoca. În cadrul campaniei se realizează mamografii gratuite tuturor femeilor cu vârsta cuprinsă între 50-69 de ani cu domiciliul/flotant în 6 judeţe din nord vestul ţării şi anume: Cluj, Satu Mare, Maramureş, Bihor, Bistriţa Năsăud şi Sălaj.

La Satu Mare mamografiile se fac în incinta Centrului Medical Ham Janos doar pe bază de programare la numărul : 0758.621.395.

Detectarea precoce salvează vieţi, este mesajul campaniei ”Pentru Tine”. Mamografia este un test imagistic important pentru depistarea timpurile a cancerului de sân la femei. Această procedură, după cum explică specialiştii, implică o serie de radiografii speciale ale sânilor şi poate ajuta la identificarea schimbărilor suspecte înainte ca acestea să devină simptomatice. O mamografie durează de obicei 30 de minute, prin urmare nu va răpi prea mult dintr-o zi
Cancerul de sân este cea mai frecventă formă de cancer la femei. Dacă este descoperit în stadii incipiente şi dacă este tratat corespunzător acesta se poate vindeca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with