Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Autonet îi premiază pe cei mai buni elevi sătmăreni

Autonet îi premiază pe cei mai buni elevi sătmăreni
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Autonet Import a acordat mereu o importanţă deosebită proiectelor de responsabilitate socială, mai ales în ceea ce priveşte tinerii şi educaţia acestora. De asemenea, compania crede în motivarea şi încurajarea elevilor pentru a obţine performanţe bune şi foarte bune. De aceea, începând cu anul 2012, Autonet Import oferă anual premii celor mai buni copii de la cinci licee sătmărene.

În fiecare an, cei mai buni proaspăt absolvenţi ai Colegiilor Naţionale “Kölcsey Ferenc” şi “Mihai Eminescu”, ai Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” şi ai Liceelor Teologice Romano-Catolic “Hám János” şi Reformat sunt recompensaţi pentru eforturile depuse în cei patru ani de liceu. Premiile constă în diplome şi bani şi au un dublu rol pentru elevii celor cinci şcoli: pe lângă rolul de recunoaştere a meritelor lor, acestea au ca scop şi stimularea elevilor din clasele de liceu pentru a deveni cei mai buni la învăţătură şi pentru a crea o competiţie sănătoasă.

Autonet Import îi felicită pe toţi premianţii pentru performanţa lor, dar şi pe colegii lor, cu care au fost în competiţie. De asemenea, compania sătmăreană mulţumeşte profesorilor care i-au pregătit şi încurajat de-a lungul celor patru ani de liceu. Acest proiect de motivare şi de recunoaştere a performanţei va continua şi în anii următori.

În domeniul educaţiei, Autonet Import desfăşoară şi alte proiecte importante, aşa cum este învăţământul dual. În acest moment, clase din cinci oraşe din România beneficiază de suportul companiei. Obiectivul este pregătirea viitorilor specialişti din atelierele service din ţara noastră. De asemnea, compania sătmăreană are o strânsă colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca. Autonet Import oferă oportunităţi de dezvoltare profesională şi clienţilor săi, suţinând un bogat program de traininguri pentru angajaţii din atelierele auto.

În concluzie, educaţia joacă un rol important în portofoliul de programe de responsabilitate socială al Autonet Import, dezvoltarea profesională fiind unul dintre pilonii evoluţiei în orice domeniu, însă mai ales în segmentul auto, în care schimbările se succed cu repeziciune.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with