Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Senatorii juriști aprobă urmărirea penală pentru Ariton şi Vosganian

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Rapoartele Comisiei juridice privind cererile DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale a senatorilor Ion Ariton şi Varujan Vosganian, foşti miniştri ai Economiei, vor fi prezentate plenului Senatului miercuri sau joi, după audierea acestora marţi în comisie, a declarat Cătălin Boboc.

UPDATE: Comisia juridică a Senatului a dat, marţi, aviz favorabil, cu majoritate de voturi, solicitării Parchetului General de încuviinţare a începerii a urmăririi penale a senatorilor Ion Ariton şi Varujan Vosganian.

UPDATE: Senatorul Varujan Vosganian a declarat, marţi, înainte de audierea sa la Comisia juridică, că, potrivit Codului de procedură penală, legii răspunderii ministeriale şi Constituţiei României, cererea pentru urmărirea sa penală nu are temei legal şi ar trebui respinsă.

Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Cătălin Boboc, a subliniat că rediscutarea acelor rapoarte nu a întârziat cu nimic procedura, scrie Mediafax.

Boboc a reiterat faptul că reinvitarea la audiere a celor doi senatori este motivată de faptul că aceştia nu au depus la dosar niciun punct de vedere şi nici nu au venit pentru a-şi susţine cauza.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns