Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Avocatul Poporului organizează în 26 aprilie o nouă sesiune de audienţe la Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Avocatul Poporului organizează în 26 aprilie o nouă sesiune de audienţe la Satu Mare

Biroul Teritorial Oradea al Instituţiei Avocatul Poporului va susţine miercuri 26 aprilie 2023, începând cu ora 10,30 audienţe la Satu Mare, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din acest judeţ.

Audienţele se vor desfăşura în Sala de audienţe a Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, str. Alexandru Ioan Cuza nr.11.

Persoanele care doresc să se prezinte la aceste audienţe se pot înscrie telefonic la numărul 0261-713.120, sau e-mail : [email protected], prin intermediul Compartimentului de relaţii cu publicul al Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare.

Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Persoanele care doresc să participe la audienţe trebuie să prezinte document de identitate şi documente prin care să-şi justifice situaţia.

Amintim că se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului orice persoana fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti.

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzâierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexeaza actele doveditoare (în copie).

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns