Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

AUDIENȚE CU POPORUL

Avocatul Poporului organizează o nouă sesiune de audiențe la Satu Mare

Avocatul Poporului organizează o nouă sesiune de audiențe la Satu Mare
Biroul Teritorial Oradea al Instituției Avocatul Poporului va susține miercuri 27 martie 2024, începând cu ora 10,30 audiențe la Satu Mare, pentru a veni în sprijinul cetățenilor din acest județ.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Audiențele se vor desfășura în Sala de audiențe a Instituției Prefectului județul Satu Mare, str. Alexandru Ioan Cuza nr.11.
Persoanele care doresc să se prezinte la aceste audiențe se pot înscrie telefonic la numărul 0261-713.120, sau e-mail : [email protected], prin intermediul Compartimentului de relaţii cu publicul al Instituţiei Prefectului județul Satu Mare.
Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru.

 

Persoanele care doresc să participe la audienţe trebuie să prezinte document de identitate şi documente prin care să-şi justifice situaţia.
Amintim că se poate adresa instituției Avocatul Poporului orice persoana fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti.

 

Petiţia trebuie să cuprindă informații complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzâierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexeaza actele doveditoare (în copie).

 

CITEȘTE ȘI:

 

Pentru că nu li se rezolvă problemele, tot mai puțini sătmăreni merg în audiențe la Prefectură

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Satu Mare: 13 filtre de poliţie pentru prevenirea turismului electoral

Cadrele MAI din judeţ vor fi angrenate în misiuni de protecţie a secţiilor de votare precum şi de prevenire a turismului electoral. Pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de legalitate a referendumului, la nivelul judeţului Satu Mare, vor fi angrenaţi în misiuni de asigurare a protecţiei celor 335 de secţii de vot, 585 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor – 310 poliţişti, 106 jandarmi, 80 poliţişti de frontieră şi 89 pompieri.