Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Azi este Ziua Mondiala a Crucii Rosii si Semilunii Rosi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Crucea Rosie Satu Mare - directoarea Rodica Borlan

7 milioane de tineri voluntari din toata lumea isi dedica timpul liber pentru a imbunatati viata oamenilor vulnerabili, in cadrul Miscarii Internationale a Crucii Rosii si Semilunii Rosii.

De 8 mai, sunt sarbatoriti voluntarii care in 2009, cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la nasterea Miscarii Internationale pe campul de lupta de la Solferino, si-au luat angajamentul de a face mai mult, a face mai bine si a merge mai departe pentru a avea un impact semnificativ in lume.

 

Mai multe in editia tiparita disponibia la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament PDF)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Ioan Cristescu, Director General al MNLR

CEL MAI MARE FESTIVAL LITERAR DIN ROMÂNIA: Doi scriitori sătmăreni, Dumitru Păcuraru şi George Vulturescu, invitaţi la Festivalul Internaţional de Poezie, Bucureşti, 11-17 septembrie 2023

În perioada 11- 17 septembrie 2023, la Bucureşti are loc la Bucureşti Festivalul Internaţional de Poezie. Cea mai prestigioasă manifestare literară din România, ediţia din acest an, a 13-a, se desfăşoară după cunoscutul dicton al lui Cicero, Inter arma silent musae, dar cu semnul întrebării la sfârşit. Adică în timp de război, între arme, muzele trebuie să tacă?